ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ DEMATI ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ...

Καινούριο ανέκδοτο, video, φωτογραφία;
Στείλτο μας στο DIMI_VASO@YAHOO.GR και θα το δεις on-line


Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

H ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝH ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ε.α

Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα, εδώ και δυο χρόνια, καλπάζει ασυγκράτητη. Οι πολιτικοί και τα κόμματα που τη δημιούργησαν, συνεχίζουν να μας κυβερνούν. Ένας από τους δημιουργούς της, διορίστηκε μάλιστα πρωθυπουργός μιας trans κυβέρνησης (τρικομματικής), η οποία έχει σκοπό  να διαλύσει ότι έχει μείνει ακόμα όρθιο σ’ αυτό τον τόπο και να μας παραδώσει δεμένους χειροπόδαρα στους δανειστές μας. Μια κυβέρνηση που δημιουργήθηκε από την σύμπραξη κομμάτων που μέχρι χθες, έτσι μας άφηναν να πιστεύουμε, είχαν διαφορετική προσέγγιση των πραγμάτων και διαφορετικές πολιτικές απόψεις και αντιλήψεις. 

Κόμματα που μέχρι χθες ήταν κατά του μνημονίου και ακολουθούσαν αντιμνημονιακή πολιτική ακολουθούν τώρα τις επιταγές και τις διαθέσεις της συνέχειας μιας μνημονιακής κυβέρνησης, λέγοντας ότι, «δεν είμαστε ούτε συμπολίτευση ούτε αντιπολίτευση», ότι  θα γίνουν εκλογές την 19η Φεβρουαρίου και μετά λένε ότι  μπορούν να γίνουν αργότερα.

 Κόμματα που μιλούσαν για κάθαρση στην πολιτική, τώρα δε βγάζουν κουβέντα, για ατιμωρησία πολιτικών που αποδεδειγμένα έχουν συμμετάσχει σε οικονομικά σκάνδαλα, όταν ακόμα γερμανικό δικαστήριο, έκρινε ενόχους για δωροδοκίες προς Έλληνες κρατικούς λειτουργούς, πρώην στελέχη της Ferrostaal.

Κόμματα που μέχρι χθες είχαν σημαία τους (έτσι έλεγαν) το θέμα λαθρομετανάστευση, τα εθνικά ιδεώδη, τώρα  τα ξεχνούν, για να γλύψουν και αυτά το κοκαλάκι της εξουσίας. Κόμματα, που είχαν τάχα ψηλά την οικογένεια, τώρα λένε ότι πρέπει να δώσουμε τις γυναίκες και τα παιδιά μας προκειμένου να πάρουμε τα δάνεια από την τρόικα, αφήνοντας στην άκρη την αξιοπρέπεια του  έθνους και των πολιτών.      

 Κόμματα που δημιούργησαν την κρίση στην Ελλάδα, καταρρακώνοντας τα πάντα, τον κοινωνικό ιστό, την εκπαίδευση, την παιδεία, την  υγεία, την αξιοπρέπεια του πολίτη (απόλυση, ανεργία). Κόμματα που καταδικάζουν την ιδιοκτησία (σπίτι αυτοκίνητο). Κόμματα που απαγορεύουν την ελευθερία στην έκφραση και στην διαμαρτυρία (βάφοντας με αίμα τις συγκεντρώσεις). Κόμματα που υπέγραψαν δανειακή σύμβαση γνωρίζοντας ότι παραχωρούν εθνική κυριαρχία. Κόμματα που έχουν καταπατήσει το Σύνταγμα προκειμένου να επιτύχουν στους σκοπούς τους.

Κόμματα που βλέπουν τον πολίτη ως νούμερο στρατοπέδου συγκέντρωσης, τα έσοδα του κράτους ως απλούς αριθμούς σε μια κόλλα χαρτί, που απλά πρέπει να προστεθούν, χωρίς να βλέπουν τις ανθρώπινες υπάρξεις πίσω από αυτούς. Κόμματα που ένα – ένα ξεχωριστά διέλυσαν την Ελλάδα, διατείνονται ότι τώρα μαζί, θα μας σώσουν.

 Κόμματα που έχουν κάνει την Ελλάδα το πειραματόζωο της Ευρώπης. Κόμματα που έχουν γράψει τον απλό πολίτη στα παλαιοτέρα των υποδημάτων υπερφορολογώντας τον και δεν υπολογίζουν τις καθημερινές του ανάγκες, την διαβίωση του. Κόμματα που καταδικάζουν τον πολίτη στην εξαθλίωση και τον μαρασμό, αφήνοντας τον έρμαιο στις διαθέσεις του κάθε λαθρομετανάστη και του κάθε κακοποιού στοιχείου, γιατί η Αστυνομία που αριθμεί περίπου 55.000 άτομα, ασχολείται μόνο με την προστασία των πολιτικών από την «αγάπη» του λαού και την καταστολή των αντιδράσεων των πολιτών, αντί να τους προστατεύει.

 Κόμματα που ξεπουλάνε τη δημόσια περιουσία τάχα για να μειωθεί το χρέος της χώρας, το οποίο όμως με ένα μαγικό τρόπο αντί να μειώνεται, γιγαντώνεται. Κόμματα που φοβούνται να εκμεταλλευτούν τον υποθαλάσσιο ορυκτό πλούτο της Ελλάδας στο Αιγαίο, για να μη δυσαρεστήσουν τους Τούρκους «φίλους» μας, με τους οποίους ξέρουν μόνο να χορεύουν ζεϊμπέκικα  και να κάνουν κουμπαριές.

 Κόμματα, που αφήνουν ανεξέλεγκτα τα σύνορα μας και μπαίνουν εξαθλιωμένοι λαθρομετανάστες τους οποίους πρέπει να στεγάσουμε και να ταΐσουμε, κοροϊδεύουν με την κατασκευή φράκτη, ενώ αν είχαν την πολιτική βούληση θα χρησιμοποιούσαν τον στρατό και το ναυτικό ως δυνάμεις αποτροπής.

 Κόμματα που στα πλαίσια της πολυπολιτισμικότητας, διαθέτουν χρήματα από το υστέρημα  των πολιτών, για την κατασκευή τεμένους. Κόμματα που αφήνουν τους μαθητές χωρίς βιβλία.

 Κόμματα που έχουν τους βουλευτές με πολλά προνόμια και υπεράνω νόμων, καλύπτοντας όσους από αυτούς (σύμφωνα με τα γραφόμενα) έχουν μεταφέρει χρήματα στην Ελβετία. Σύμφωνα με την ηλεκτρονική εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ», η Νέα Δημοκρατία, θεωρεί ότι ο περαιτέρω έλεγχος των λογαριασμών των βουλευτών στην Ελβετία, από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής,  αποτελεί ταπείνωση για τους βουλευτές!!!!!!!!!.

Κόμματα που εσκεμμένα απαξιώνουν και ταπεινώνουν το προσωπικό των Ένοπλων Δυνάμεων και τις Ένοπλες Δυνάμεις γενικότερα, αφήνοντας την χώρα ευάλωτη στις όποιες διαθέσεις των γειτόνων της. Κόμματα που θυσιάζουν την Ελλάδα, προκειμένου να σωθεί η Ευρώπη. Κόμματα, που αφήνουν έρμαιο στα χέρια της Τουρκίας την Θράκη

Κόμματα που μας έβαλαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ευρώ λέγοντας ότι, λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα. Κόμματα που ενώ ο λαός στοιβάζεται σε ουρές διανομής φαγητού, σε Εκκλησίες και Δήμους κάνουν πως δε βλέπουν.

 Κόμματα άβουλα, που παίρνουν εντολές, από ξένους δυνάστες (τους ονομάζουν εταίρους). Κόμματα που στρέφουν την μια κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης προκειμένου να επιτύχουν τους σκοπούς τους. Κόμματα που βασίζουν την ύπαρξη τους πάνω σε οικονομικά συμφέροντα. Κόμματα που με την πολιτική και τη συμπεριφορά  τους, έκλεισαν κάθε παραγωγική δραστηριότητα στην Ελλάδα με αποτέλεσμα να είμαστε εξαρτώμενοι από το εξωτερικό. Κόμματα που εκμαύλισαν το λαό εξαγοράζοντας την ψήφο του με ρουσφετολογικούς διορισμούς, επιδοτήσεις και δάνεια. Κόμματα που υποθάλπουν την φοροδιαφυγή.

Αυτά τα ίδια κόμματα που μας έφεραν εδώ, θα ζητήσουν όποτε γίνουν (δε τις βλέπω και πολύ κοντά) εκλογές, την ψήφο μας. Θα πουν ότι έκαναν λάθη, αλλά έμαθαν τώρα από αυτά και θα διορθωθούν, θα κλάψουν για να συγκινήσουν το φιλοθεάμον κοινό, θα μεταλλαχθούν στο φιλολαϊκό τους πρόσωπο για να έρθουν κοντά σε κάθε πονεμένο, θα πουν ότι δε γνώριζαν τι έκαναν, νόμιζαν ότι όλα αυτά τα μέτρα ήταν για το καλό μας, θα τα βάλλουν με τα «ξένα κέντρα» λήψης αποφάσεων, «άτιμη κοινωνία» θα έλεγα.

Δυστυχώς αυτή είναι η μοίρα μας, έχουν την εντύπωση όμως, αυτά τα απαξιωμένα από τις εξελίξεις κόμματα  ότι, είναι η μοναδική επιλογή και είμαστε υποχρεωμένοι να ψηφίσουμε τους ίδιους. Είναι οι μόνοι που μπορούν να μας καταστρέφουν και να μας σώζουν, να μας πνίγουν και να μας κάνουν τεχνητή αναπνοή, να μας σφάζουν και να μας περιποιούνται, να μας χαστουκίζουν και να μας φιλάνε, να μας βρίζουν και να μας λένε λόγια αγάπης και όλα αυτά ταυτόχρονα.

Οι μόνοι που μας βλέπουν σαν σκυλιά, πετώντας μας ένα κομμάτι κρέας από το πλούσιο τραπέζι τους για να  λένε μετά ότι όλοι μαζί τα φάγαμε. Τελικά όλα  είναι θέμα επιλογών θα μπορέσουμε να αντιδράσουμε; Θα μπορέσουμε να τους δώσουμε να καταλάβουν  ότι με τις ενέργειες τους μας εξαθλίωσαν;  Θα μπορέσουμε εμείς οι πολίτες, να τους κάνουμε  να πληρώσουν ακριβά τα λάθη τους που είχαν ως αποτέλεσμα την κατάντια της Ελλάδας και των πολιτών της; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: