ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ DEMATI ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ...

Καινούριο ανέκδοτο, video, φωτογραφία;
Στείλτο μας στο DIMI_VASO@YAHOO.GR και θα το δεις on-line


Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Θρήνος στην κηδεία του αετού της Γέργερης


Έκλαψαν και οι πέτρες για τον Σήφη, τον αετό της Γέργερης! Στην τελευταία του κατοικία , στη Γέργερη Ηρακλείου, οδηγήθηκε πριν από λίγο ο ηρωικός πιλότος Σήφης Αναστασάκης που έχασε την μάχη για τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής. Χιλιάδες κόσμου αποχαιρέτισαν τον 36χρονο σμηναγό, ενώ τραγικές φιγούρες ήταν οι γονείς του, η γυναίκα του που είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους, αλλά και πολλοί φίλοι και συνάδελφοί του που ήταν εκεί…


Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας κ.Μπεγλίτης ενώ στεφάνια έστειλαν ο πρόεδρος της Δημοπκρατίας, ο πρωθυπουργός και οι αρχηγοί των κομμάτων.

Ο Αναστασάκης ήταν για δύο μέρες διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ, μετά από πρόσκρουση του αεροσκάφους του κατά τη διάρκεια άσκησης νότια της Κρήτης. Ο ηρωικός πιλότος είχε συντριπτικά κατάγματα στην λεκάνη, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν όπως αποδείχτηκε η εγκεφαλική λειτουργία που είχε υποστεί ανεπανόρθωτες βλάβες εξαιτίας των τριών ανακοπών που είχε υποστεί κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στο νοσοκομείο.


ΠΗΓΗ:
http://www.cretalive.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: