ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ DEMATI ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ...

Καινούριο ανέκδοτο, video, φωτογραφία;
Στείλτο μας στο DIMI_VASO@YAHOO.GR και θα το δεις on-line


Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

ΤΟΠ 10 ανέκδοτα για. . .
1)Ξανθιά τηλεφωνά στον πωλητή κινητών. - Χάνεται συνέχεια η λήψη του κινητού μου, και κυρίως μέσα στο αυτοκίνητό μου. - Τι μάρκα είναι; - PEUGEOT 206....

2)Δύο ξανθιές κάθονταν και μιλούσαν. Λέει η μία στην άλλη: - Τι είναι πιο κοντά, το φεγγάρι ή το Παρίσι; Απαντά η άλλη: - Hello, βλέπεις και το Παρίσι από το μπαλκόνι σου;

3)Μια ξανθιά βγαίνει από το ιατρείο και προχωράει προς την έξοδο. Προβληματισμένη, στα μισά του δρόμου, επιστρέφει πίσω και ρωτάει το γιατρό: - Γιατρέ μου, πως είπατε πως λέγεται, παρθένος, υδροχόος;;; - Καρκίνος, κυρία μου!!!!

4) Μια ξανθιά πάει σ ένα μαγαζί με ηλεκτρικά είδη και ρωτάει: - Πόσο κάνει αυτός ο φούρνος; - Δεν πουλάμε πράγματα σε ξανθιές! αποκρίνεται ο υπάλληλος. Την επόμενη μέρα η ξανθιά βάφει τα μαλλιά της μαύρα και ξαναπάει: - Πόσο κάνει αυτός ο φούρνος; ρωτάει τον υπάλληλο. - Δυστυχώς, δεν πουλάμε σε ξανθιές! της λέει αυτός. Η ξανθιά δεν το βάζει κάτω. Την επόμενη μέρα βάφει τα μαλλιά της κόκκινα και πάλι στο ίδιο κατάστημα: - Πόσο κάνει αυτός ο φούρνος; ρωτάει. - Λυπάμαι, αποκρίνεται ο υπάλληλος, αλλά δεν πουλάμε σε ξανθιές. - Μα πως το κατάλαβες; ξεσπάει η ξανθιά. Αφού έχω βάψει τα μαλλιά μου! - Γιατι αυτός δεν είναι φούρνος, είναι τηλεόραση!

5)H ξανθιά ρωτάει τον άντρα της: - Γιώργο, που είναι τα παιδιά; - Στα αγγλικά, αγάπη μου. - George, where are the kids?

6)Mια ξανθιά σε μια καφετέρια θέλει να πάει στην τουαλέτα. Μόλις περνάει ο σερβιτόρος σκύβει και τον ρωτάει στο αυτί: - Που είναι η τουαλέτα; - Από την άλλη... απαντά αυτός. Τότε εκείνη σκύβει στο άλλο αυτί και ξαναρωτάει: - Που είναι η τουαλέτα;

7)Tα Χριστούγεννα, οι σκουπιδιάρηδες βγήκαν με το απορριμματοφόρο να μαζέψουν το "δωράκι" τους. - Λοιπόν, λέει ο οδηγός, ξεκινάμε από εδώ... Kατεβαίνει ο πρώτος σκουπιδιάρης, χτυπάει την πόρτα και ανοίγει μια ξανθιά θεά. - Είμαι ο σκουπιδιάρης της γειτονιάς σας... αρχίζει να λέει... - Πέρνα μέσα, του λέει η ξανθιά, τον αρπάζει, τον γδύνει και... O σκουπιδιάρης, επιστρέφει στο όχημα με ένα ευτυχισμένο χαμόγελο και διηγείται τα καθέκαστα! Πετάγεται αμέσως ο δεύτερος... - Πάω κι εγώ! λέει. Tου ανοίγει η θεά, γίνονται τα ίδια... - Έ, δε γίνεται. Πρέπει να πάω κι εγώ, λέει κι ο οδηγός. Πάει κι αυτός μες τη καλή χαρά, οπότε ανοίγει η ξανθιά και του βάζει 1 ευρώ στο χέρι. Tαραγμένος ο οδηγός παραπονιέται: - Καλά, οι άλλοι πήδημα κι εγώ 1 ευρώ; - Nαι, απαντάει η ξανθιά. O άντρας μου, μου είπε: "Αν έρθουν οι σκουπιδιάρηδες, δώσε 1 ευρώ στον οδηγό και τους άλλους γάμα τους".

8)Λέει η μία ξανθιά στην άλλη: - Εσύ δήλωσες εθελόντρια στους Ολυμπιακούς;; - Όχι, καλέ, εγώ είμαι Πάοκ!!!!!!!!!!!!!

9) Ήταν μία ξανθιά και οδηγούσε στην παραλιακή... Ξαφνικά την σταματάει ένας αστυνομικός: - Κυρία μου, γιατί δεν φοράτε την ζώνη σας; Και η ξανθιά απαντάει: - Helloooo!!! Δεν πηγαίνει με τα ρούχα μου!!!!

10) Ήταν μια φορά μια ξανθιά και καθώς προχωρούσε βλέπει ένα μηχάνημα που βγαζε coca-cola, sprite... Βγάζει ένα κέρμα το ρίχνει, πέφτει μια κόκα κόλα. Μετά βγάζει άλλο ένα κέρμα, το ρίχνει και ξανά κόκα-κόλα. Το έκανε συνέχεια μέχρι που είχε μαζευτεί κόσμος από πίσω για να πάρουν ένα αναψυκτικό. Οπότε ακούγεται μια φωνή: - Αντε μωρή ηλίθια, τελείωνε πια!! Και η ξανθιά όλο χαρά απαντάει: - Άσε με τώρα που έχω ρέντα!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: